Termeni și Condiții pentru navigarea și înregistrarea unui anunț în 365-ADS.com.

Termenii si Conditiile au natura juridica contractuala, reprezentand acordul dintre operatorul site-ului www.365-ADS.com respectiv Weryon Impex SRL Cod Unic de Înregistrare 21652872 si utilizatorii serviciului de publicitate aferent.

Termeni

Producător Autohton – orice persoană fizică, persoană juridică sau organizație fără personalitate juridică, care utilizează serviciile 365-ADS.COM în scopuri legate de activitatea sa comercială, idei sau propuneri de afaceri, dezvoltarea afacerilor proprii, activitate comercială meșteșugărească sau profesională de naționalitate romană.

Utilizator – orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, care accesează Website-ul, fiind interesată de datele, informațiile, Anunțurile și/sau Serviciile 365-ADS.COM., precum și orice persoană fizică (inclusiv persoană fizică autorizată) și/sau persoană juridică care achiziționează Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

Anunț – oferta publică lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată de către 365-ADS prin intermediul Website-ului, cu privire la vânzarea sau închirierea unui serviciu sau produs.

1 Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii și care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni și Condiții.

2 Pagina 365-ADS – site-ul 365-ADS.com, inclusiv orice secțiune sau subpagină a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparțin unor terți și care sunt accesate de către Utilizatori ca urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul 365-ADS.com nu fac obiectul și nici nu intră în sfera acestei definiții.

3 Anunț plătit – anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina 365-ADS doar prin plata unei taxe către Furnizor.

4 Anunț gratuit – anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina 365-ADS fără perceperea unei taxe de către Furnizor.

5 Limită anunțuri gratuite se consideră a fi atinsă în momentul în care prestatorul, comerciantul folosește ultimul anunț gratuit disponibil în oferta operatorului aferentă unei categorii.

6 Agenți- persoane instruite de către operator pentru verificarea și moderarea conținutului anunțurilor publicate de către utilizatori.

Conditii

Utilizarea site-ului www.365-ADS.com si publicarea oricarui anunt pe acest site se supune Termenilor si Conditiilor. Accesarea, vizitarea site-ului în scopul înregistrării unui cont de utilizator și publicarea anunturilor echivalează cu acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor si Conditiilor, valabile la data accesării de către acesta.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor de către utilizator se face prin bifarea casutei “Am luat la cunostinta de Termeni si Conditii” și prin apăsarea butonului “Creare Cont” sau “Adaugă Anunț”.

Site-ul www.365-ADS.com isi rezerva dreptul de a modifica Termenii și Condițiile pentru utilizarea acestuia în orice moment și fără notificare prealabilă.