Suntem preocupați de viața dumneavoastră privată și suntem deciși să protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Prezenta Politică de confidențialitate vă va informa asupra modalității în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal, asupra drepturilor pe care le aveți în legătură cu confidențialitatea datelor și a modului în care sunteți protejat prin lege. Vă rugăm să Analizati cu atenție prezenta Politică de confidențialitate înainte de utilizarea Serviciilor noastre.

  • Drepturile dumneavoastră
  • Comunicare și marketing
  • Cui divulgăm datele dvs.?
  • Unde stocăm datele dvs. și pe ce perioadă?
  • Măsuri tehnice și organizatorice și securitatea prelucrării
  • Link-uri către website-uri ale terților
  • Detalii de contact

Autoritatea pentru Protecția Datelor

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică utilizării de către dvs. a oricăror produse, servicii, conținuturi, opțiuni, tehnologii sau funcții și a tuturor website-urilor, aplicațiilor mobile, site-urilor mobile sau a altor produse sau aplicații online oferite dvs. de către noi (denumite în mod colectiv „Serviciile”).

Cine suntem?

Principalul operator al datelor dvs. în scopul serviciilor noastre internaționale este 365-ADS Weryon Impex SRL., societate cu răspundere limitată cu sediul în Str. Vasile Lupu Nr. 45 Ploiești Prahova 365-ADS care este societatea-mamă a entității 365-ADS care vă furnizează Serviciile noastre în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre de Utilizare (denumite în continuare în mod colectiv „365-ADS”, „noi” sau „al nostru/a noastră” în prezenta Politică de confidențialitate). Aceasta entitate 365-ADS este de asemenea considerată operatorul de date pentru serviciile locale pe care acesta le oferă. Operatorul Ca date colectăm referitoare la persoana dvs.? Date obținute din interacțiuni directe

Informații privind înregistrarea și alte informații referitoare la contul Dvs in 365-ADS

În momentul în care vă înregistrați în vederea utilizării Serviciile noastre, este posibil ca noi să colectăm următoarele informații referitoare la persoana dvs.:

în cazul în care vă înregistrați în mod direct pe platforma noastră, vi se va solicita să furnizați adresa de email;

în cazul în care vă înregistrați utilizând contul Google: numele și prenumele, adresa de email și URL-ul către fotografia dvs. de pe profilul Google;

în cazul în care vă înregistrați utilizând contul de Facebook: numele și prenumele care apare pe contul dvs. de Facebook, adresa de email asociată contului dvs. de Facebook, ID-ul de Facebook și URL-ul către fotografia dvs. de profil de pe Facebook. În cazul în care ați acordat o permisiune societății Facebook prin intermediul opțiunii sale de confidențialitate din cadrul aplicației (care apare chiar înainte de înregistrarea pe Serviciile noastre), este posibil să colectăm date privind genul, vârsta sau adresa dvs. de email, în funcție de permisiunile acordate de către dvs; și

În funcție de alegerile pe care le faceți pe parcursul autentificării pentru Serviciile noastre sau în cursul procesului de contractare a Serviciilor noastre, puteți opta să ne furnizați următoarele date suplimentare cu caracter personal: adresa de domiciliu; numărul de telefon mobil; detaliile dvs. de plată, în cazul în care doriți să utilizați serviciile noastre Premium care sunt plătite, astfel cum sunt definite acestea prin Termenii și Condițiile noastre de Utilizare, care, în funcție de metoda de plată utilizată, includ

detaliile cardului dvs. de credit (numele titularului cardului, data expirării cardului, tipul de card de credit și ultimele patru cifre ale numărului cardului dvs. de credit);

numărul de telefon mobil; adresa de email. date referitoare la studii, experiența profesională, competențe, fotografii, preferințe legate de locul de muncă dorit, precum și orice alte informații incluse în CV-ul dvs. sau prezentate în mod direct către angajatorii dvs. prin intermediul Serviciilor noastre, în momentul în care optați pentru furnizarea către noi a acestor date prin intermediul funcției „CV-ul meu” din cadrul setărilor Contului 365-ADS pentru a vă înscrie pentru unul dintre locurile de muncă publicate în cadrul secțiunii „Locuri de Muncă”.

Valabilitatea contului dvs. 365-ADS

Validăm conturile utilizatorilor 365-ADS utilizând verificarea prin MAIL pentru a ne asigura de faptul că fiecare cont este asociat cu un utilizator real și unic. Acest proces de validare este demarat în momentul în care publicați prima listare de anunțuri în cadrul Serviciilor noastre. Pentru validarea contului dvs. 365-ADS, înainte de publicarea listării de anunțuri, vă vom transmite un mail cu linkul de validare. Acest proces este complet gratuit.

În cazul în care nu sunteți de acord cu validarea contului dvs., acesta va rămâne în continuare activ și veți avea posibilitatea de a utiliza Serviciile noastre cu o funcționalitate limitată. Această funcționalitate limitată a unui cont implică faptul că nu puteți publica noi listări de anunțuri și nu puteți edita, actualiza, promova, extinde, reactiva, dezactiva sau șterge listările existente de anunțuri până în momentul în care contul dvs. nu este verificat prin EMail. De asemenea, nu veți avea posibilitatea de a primi sau răspunde la niciun mesaj din partea altor utilizatori.

În cazul în care creați mai multe conturi 365-ADS utilizând aceeași adresa de mail și validați toate acele conturi, toate aceste conturi vor avea funcționalitate limitată și vi se va solicita să alegeți unul dintre acestea. Contul ales de dvs. Principal va reveni la funcționalitatea completă, iar celelalte conturi vor avea în continuare funcționalitate limitată.

Validarea contului se realizează odată pentru fiecare cont, până în momentul în care acesta este verificat cu succes prin accesarea link-ului de confirmare de către utilizator.

În momentul în care v-ați validat contul 365-ADS, acest va rămâne în continuare asociat cu numărul de telefon mobil utilizat pentru anunțurile postate. Dacă doriți să schimbați numărul de telefon mobil asociat contului dvs. 365-ADS, va trebui să contactați echipa noastră de Asistență pentru Clienți utilizând Formularul de Contact.

Participarea la sondajele noastre 365-ADS în rândul Utilizatorilor

Ocazional, vă vom transmite chestionare ale noastre destinate utilizatorilor pentru măsurarea nivelului dumneavoastră general de satisfacție cu privire la calitatea serviciilor oferite de 365-ADS.  

Mai mult decât atât, este posibil să decideți să ne furnizați detaliile dumneavoastră de contact, cum ar fi adresa de email și numărul de telefon mobil, la solicitarea noastră de a vă contacta și de a vă invita să participați la una dintre experiențele noastre adresate utilizatorilor (UX) sau la un interviu cu echipa noastră. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile pe care ni le oferiți în legătură cu întrebările cuprinse în chestionar pot include ocazional date cu caracter personal oferite de dvs. în mod voluntar în cadrul răspunsurilor.

Sistemul de evaluare destinat utilizatorilor (rating și feedback)

Colectăm informații referitoare la aprecierile și evaluările făcute de dvs., cu privire la interacțiunea cu alți utilizatori dar și cu privire la evaluările primite de dvs. din partea altor utilizatori, pentru măsurarea nivelului de satisfacție al utilizatorilor în legătură cu experiența de tranzacționare și pentru a asigura un nivel optim și eficient de comunicare între utilizatori, precum și pentru verificarea și prevenirea acțiunilor și comportamentelor inadecvate în contextul activității desfășurate în legătură cu Serviciile noastre, aceste informații ne vor permite să luăm măsuri necesare și adecvate pentru menținerea unor standarde ridicate la furnizarea Serviciilor noastre.

Datele pe care le colectăm în mod automat în momentul în care utilizați Serviciile noastre

În momentul în care utilizați Serviciile noastre, colectăm în mod automat următoarele informații referitoare la persoana dvs.:

Informații referitoare la dispozitivele folosite. Colectăm informații specifice referitoare la dispozitivele utilizate, cum ar fi versiunea sistemului de operare sau identificatorii unici. De exemplu, denumirea rețelei mobile pe care o utilizați, adresa dvs. IP, setările privind limba de pe dispozitivul dvs., marca și tipul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea dispozitivului, tipul și versiunea browser-ului și informații specifice referitoare la software, cum ar fi fonturile, fusul orar al sistemului și al browser-ului sau formatele video și audio disponibile. În cazul în care sunteți autentificat, asociem elementele de identificare ale dispozitivului dvs. cu contul dvs. pe 365-ADS.

Informații referitoare la localizare

În funcție de permisiunile acordate prin dispozitivul dvs., dacă publicați orice anunț prin Serviciile noastre, colectăm în mod automat și prelucrăm informații referitoare la localizarea reală a persoanei dvs. Utilizăm diferite tehnologii pentru stabilirea localizării, inclusiv adresa IP, GPS, punctele de accesare a Wi-Fi și turnurile de telefonie mobilă. Datele dvs. de localizare ne dau posibilitatea de a vedea articole ale utilizatorilor din apropierea dvs. și vă ajută să publicați anunțuri în zona locului în care vă aflați. Datele referitoare la clienți și la autentificare

Detalii tehnice, inclusiv adresa protocolului de internet (IP) a di

spozitivului, fusul orar și sistemul de operare. Vom stoca de asemenea informațiile dvs. de autentificare (data înregistrării, data ultimei schimbări a parolei, data ultimei conectari cu succes), tipul și versiunea browser-ului dumneavoastră.

Date privind fluxul de click-uri

Colectăm informații referitoare la activitatea dvs. în cadrul Serviciilor noastre care includ site-urile de pe care ați accesat Serviciile noastre, ștampila cu data și ora fiecărei vizite, căutările efectuate de dvs., listările de anunțuri sau bannerele publicitare pe care ați dat click, interacțiunea dvs. cu astfel de anunțuri publicitare sau listări de anunțuri, durata vizitei dvs. și ordinea în care ați vizitat conținuturile existente în cadrul Serviciilor noastre.

Fișiere de tip ”cookies” și tehnologii similare

Utilizăm fișiere de tip ”cookies” în scopul administrării sesiunilor utilizatorilor noștri, al stocării preferințelor dvs. la selectarea limbii și pentru a vă transmite anunțuri relevante. Fișierele de tip „cookies” sunt mici fișiere de text transferate de un server web pe hard drive-ul echipamentului dvs. Fișierele de tip ”cookies” pot fi utilizate în scopul colectării datei și orei vizitei dvs., a istoricului de căutare, a preferințelor și a numelui dvs. de utilizator. Vă puteți seta browser-ul în așa fel încât să refuzați toate fișierele de tip cookie sau o parte din acestea sau să vă avertizeze în momentul în care website-urile setează sau accesează fișiere de tip ”cookies”. În cazul în care dezactivați sau respingeți fișierele de tip ”cookies”, vă rugăm să aveți în vedere faptul că unele părți din cadrul Serviciilor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze în mod corespunzător. Pentru informații suplimentare cu privire la fișierele de tip ”cookies” utilizate de noi, vă rugăm să consultați Politica noastră referitoare la fișiere de tip ”cookies” și tehnologii similare.

Date provenind de la terți sau din surse accesibile în mod public

Primim datele dumneavoastră cu caracter personal de la diferite terțe persoane și din surse accesibile în mod public, pe care le putem combina cu sau conecta la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul Serviciilor noastre. În mod specific, acestea includ următoarele informații:

în cazul în care vă înregistrați utilizând contul Google, primim adresa de email asociată contului dvs. Google (pentru crearea contului dvs. 365-ADS și pentru a vă transmite notificări de sistem și mesaje de marketing), ID-ul dvs. Google și numele dvs. complet (utilizat ca nume. de utilizator în momentul când utilizați Serviciile noastre), precum și URL-ul către fotografia dvs. de profil (pentru crearea fotografiei de profil de pe contul dvs. 365-ADS);

în cazul în care vă înregistrați utilizând contul Facebook: primim adresa de email asociată contului dvs. de Facebook (în scopul creării contului dvs. 365-ADS și pentru a vă transmite notificări de sistem și mesaje de marketing), precum și informații referitoare la profilul dvs. public, inclusiv ID-ul dvs. de Facebook, numele și prenumele (utilizat ca nume de utilizator în momentul când utilizați Serviciile noastre) și URL-ul către fotografia dvs. de profil de pe Facebook (în scopul creării fotografiei dvs. de profil pentru contul 365-ADS);

anumite informații tehnice și de utilizare din partea furnizorilor de servicii analitice, cum ar fi Google Analytics 360, în scopuri statistice și pentru analiza utilizării Serviciilor noastre, în vederea îmbunătățirii Serviciilor noastre și pentru marketing online, dacă decideți să stocați la noi detaliile cardului dvs. de plăți, primim următoarele detalii referitoare la cardul dvs. din partea partenerilor noștri de servicii de plăți, cum ar fi PayU SA: numele și prenumele, data expirării cardului și ultimele patru cifre ale numărului dvs. de card; autoritățile guvernamentale ne furnizează numele de utilizator, numărul de telefon și adresa de email în momentul în care solicită societății 365-ADS să efectueze verificări sau să furnizeze acestor autorități date suplimentare în contextul activităților de prevenire a fraudei.

Colectăm date de la minori?

Serviciile noastre nu sunt adresate copiilor sub vârsta de 16 ani și nu colectăm cu bună știință date de la nicio persoană sub vârsta de 16 ani. În cazul în care luăm la cunoștință de faptul că o persoană sub vârsta de 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, vom șterge aceste date fără întârziere.

Care sunt motivele pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal numai în situațiile în care legea ne permite acest lucru. Cel mai frecvent, vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele împrejurări, atunci când acest lucru este necesar în conformitate cu interesele noastre legitime și când considerăm că interesele noastre legitime nu sunt anulate de interesele dvs. sau ale altor persoane vizate sau de drepturile și libertățile dvs. fundamentale, de exemplu, pentru îmbunătățirea Serviciilor noastre și pentru consolidarea siguranței și securității Serviciilor noastre si atunci când trebuie să ne conformăm cu o obligație legală sau de reglementare.

În anumite împrejurări, este posibil de asemenea să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza consimțământul dumneavoastră. În cazul acesta, vă vom informa cu privire la scopul și categoria de date cu caracter personal care urmează a fi prelucrate în momentul în care vă solicităm consimțământul de exemplu la aderarea la newsletter.

Vă prezentăm în cele ce urmează o descriere a motivelor pentru care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal și care sunt temeiurile legale pe care le invocăm atunci când procedăm astfel. Am identificat de asemenea interesele noastre legitime, acolo unde este cazul.

Pentru asigurarea accesului la Servicii și furnizarea acestora

În cazul în care vă conectați utilizând contul de Facebook sau contul Google, utilizăm numele și prenumele și adresa de email asociată acestui cont, precum și URL-ul către fotografia dvs. de profil pentru a vă identifica în calitate de utilizator al Serviciilor noastre și pentru a vă acorda acces la Serviciile noastre. Datele de autentificare de mai sus sunt de asemenea utilizate de noi pentru furnizarea Serviciilor noastre către dvs. în conformitate cu Termenii noștri de Utilizare.

Utilizăm furnizori terți de servicii de plăți pentru prelucrarea oricărei plăți pe care o efectuați în legătură cu Serviciile noastre. În funcție de metoda de plată, este posibil să vi se solicite să ne furnizați detaliile dvs. de plată și cele privind cardul de credit, pe care le vom transmite ulterior furnizorului de servicii de plată în scopul procesării plății dvs. Nu stocăm informațiile referitoare la cardul dvs. de credit dacă nu alegeți opțiunea de a salva aceste informații pentru efectuarea mai facilă a unor plăți recurente fără a fi nevoit să vă reintroduceți detaliile de fiecare dată. În astfel de situații, stocăm doar numele titularului cardului, data expirării cardului, tipul de card și ultimele patru cifre ale numărului dvs. de card. Nu stocăm nicio valoare a codului de verificare a cardului de credit și doar transmitem astfel de valori și numărul cardului dvs. de credit într-o manieră criptată în scopul prelucrării plăților dvs. de către furnizorul de servicii de plată.

Stocăm datele dvs. privind la studii, experiența profesională, competențe, fotografii, preferințele legate de jobul dorit, precum și orice alte informații incluse în CV-ul dvs. sau prezentate către angajatori prin intermediul Serviciilor prezzente in 365-ADS în scopul facilitării comunicării dvs. directe și al transmiterii acestor date către angajatorii care publică anunțuri de angajare la categoria ”Locuri de muncă”. Temeiul legal al acestei prelucrări constă din încheierea și executarea contractului dintre 365-ADS și dvs., în baza căruia 365-ADS vă poate furniza servicii legate de categoria „Locuri de muncă.”

Prelucrăm informațiile menționate mai sus pentru executarea corespunzătoare a contractului nostru cu dvs. Pentru a perfecta serviciile noastre și pentru personalizarea conținutului pe care îl transmitem către dvs. De exemplu, cu ajutorul datelor de localizare, afișăm listări de anunțuri care se află în zona din apropierea dvs., pentru a îmbunătăți experiența dvs. de achiziție. În acest sens, serviciul Google Maps este integrat în cadrul Serviciilor noastre. Google Maps este furnizat de către noi și de Google, acționând în calitate de operatori de date independenți.

Cu ajutorul informațiilor de contact din contul dvs., care includ adresa dvs. de email și numărul de telefon mobil, cartografiem diferitele dispozitive (cum ar fi desktop-uri, telefoane mobile, tablete) utilizate de dvs. pentru accesarea Serviciilor noastre. Acest lucru ne dă posibilitatea de a asocia activitatea dvs. în cadrul Serviciilor noastre din aceste dispozitive și ne ajută să vă oferim o experiență fără cusur, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizați.

Utilizăm imaginile pe care le încărcați, descrierile și prețurile pe care le furnizați în cadrul listelor de anunțuri pentru a antrena modelele de învățare automată să personalizeze rezultatele căutării în legătură cu poziția în clasament a anunțului și cu interesul utilizatorului, în scopul îmbunătățirii identificării și prezentării articolelor din anunțuri, al îmbunătățirii funcției de căutare și al creșterii probabilității unei vânzări finalizate cu succes. Acest lucru ne ajută să ne îmbunătățim Serviciile și să vă oferim o experiență îmbunătățită în calitate de utilizator.

Pentru a afișa și a vă oferi recomandări cu privire la listările de anunțuri din cadrul Serviciilor noastre care ar putea prezenta interes pentru dvs., recurgem la procese de analiza care utilizează informații referitoare la comportamentul dvs. de navigare, articolele achiziționate, date privind fluxul de click-uri și datele dvs. de localizare, în cazul în care ne-ați acordat permisiunea de a le utiliza. Utilizăm această formă de luare de decizii în mod manual în baza interesului nostru legitim de a ne îmbunătăți Serviciile și de a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorilor prin punerea la dispoziție a unor listări de anunțuri mai relevante.

Colectăm anumite informații provenite de la și în legătură cu echipamentul electronic cu ajutorul căruia accesați Serviciile noastre în baza interesului nostru legitim de prevenire a fraudelor din cadrul Serviciilor noastre. Informațiile colectate de noi includ ID-ul dvs. de utilizator (în funcție de faptul dacă sunteți sau nu conectat), domeniul de țară al 365-ADS, adresa IP, setările dispozitivului referitoare la limbă, marca și tipul echipamentului, sistemul de operare și versiunea echipamentului, tipul și versiunea de browser, precum și informații specifice cu privire la software-ul echipamentului, cum ar fi fonturile, fusul orar al sistemului și al browser-ului și formatele video și audio disponibile. Informațiile referitoare la echipament sunt utilizate pentru a stabili dacă se utilizează același echipament atunci când utilizatorii interacționează cu Serviciile noastre. Asociem aceste informații cu un evaluare de fraudă aferent utilizatorului, pe baza căruia este posibil să interzicem anumiți utilizatori. 

Pentru informații suplimentare cu privire la acest subiect, vă rugăm că consultați Politica noastră referitoare la fișiere de tip ”cookies” și tehnologii similare. În cazul în care considerați că contul dvs. a fost blocat în mod nejustificat, ne puteți contacta prin intermediul Formularului de Contact, caz în care echipa noastră va analiza decizia privind interzicerea contului dvs.

Pentru a promova și a vă oferi Servicii care ar putea prezenta interes pentru dvs. Utilizăm adresa de email și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă oferi sugestii și recomandări cu privire la Serviciile noastre care ar putea prezenta interes pentru dvs.

Pentru a vă transmite comunicări prin email prin care să vă oferim sugestii și recomandări cu privire la listări de anunțuri sau la Serviciile noastre, recurgem la algoritmi capabili să utilizeze informațiile pe baza datelor dvs. privind fluxul de click-uri. Întotdeauna vă vom oferi posibilitatea de a renunța la astfel de comunicări prin includerea unui link pentru dezabonare.

Utilizăm date privind fluxul de click-uri în scopul monitorizării și raportării eficacității desfășurării campaniilor pentru partenerii noștri de afaceri și pentru analize interne ale activității.

Ne puteți solicita să sistăm transmiterea unor astfel de comunicări de marketing în orice moment dând click pe link-ul de dezabonare din cadrul mesajului email trimis dumneavoastră sau prin schimbarea setărilor de notificare din contul dvs.