Locuri de munca la depozitele din Marea Britanie, aplica in mai putin de 3 minute direct la angajatori. Randstad Procurement and Supply Chain sunt încântați să lucreze cu un producător global care caută un manager de depozit și logistică pentru a se alătura site-ului lor de producție din Fishponds din Bristol.

Veți lucra îndeaproape cu managerul lanțului de aprovizionare, concentrându-vă pe îmbunătățirea proceselor interne, astfel încât candidatul ideal să aibă experiență în managementul schimbării.

În calitate de manager de depozit și logistică veți:
Mențineți o relație pozitivă cu Clientul pentru a vă asigura că operațiunea este capabilă să revizuiască în mod eficient orice oportunități de îmbunătățire a serviciului.
Mențineți o relație pozitivă cu Furnizorii pentru a vă asigura că grupul își minimizează riscurile.
Responsabilitate totală bugetară pentru transportul și operațiunea depozitului
Management/Implementarea sistemului de management al depozitului pentru a asigura acuratețea stocului
Pentru a ne asigura că un plan de dezvoltare robust este în vigoare și livrat pentru echipele de transport și depozit.

Apply Now

Performanta operationala transport si depozit – service si buget
Conduceți producția și prezentați cazuri de afaceri convingătoare pentru livrarea inițiativelor de inovare în transport și depozitare.
Gestionarea depozitului pentru transferul de lucru între companii.
Asigurați-vă că este menținută o responsabilitate completă pentru Licența O în toate locațiile.
Asigurați-vă că o cultură de îmbunătățire continuă este încorporată în operațiunile de transport și depozit.
Asigurați-vă că există o comunicare eficientă între personalul de vânzări, personalul de la biroul de transport și echipa de management al producției.
Oferiți direcție și structură tuturor proceselor de recrutare.

Asigurați-vă că activitățile din depozit funcționează eficient cu managerul de producție/operațiuni pentru a pregăti produsul pentru a îndeplini livrările noastre programate
Asigurați-vă că există un control complet și precis al stocurilor asupra depozitării noastre la fața locului și a facilităților noastre de depozitare în afara amplasamentului.
Asigurați-vă că depozitele interne mențin un standard foarte înalt de menaj.
Asigurați-vă că toate depozitele externe sunt auditate la standardul de calitate corect.

Randstad Business Support acționează ca o afacere de angajare atunci când furnizează personal temporar și ca o agenție de ocupare a forței de muncă atunci când introduce candidați pentru angajare permanentă cu un client. Randstad Business Support este un angajator cu șanse egale, iar deciziile sunt luate numai pe baza meritelor.

Abilităţi şi Experienţe

Randstad Business Support acționează ca o afacere de angajare atunci când furnizează personal temporar și ca o agenție de ocupare a forței de muncă atunci când introduce candidați pentru angajare permanentă cu un client. Randstad Business Support este un angajator cu șanse egale, iar deciziile sunt luate numai pe baza meritelor.

  • Asigurați-vă că activitățile din depozit funcționează eficient cu managerul de producție/operațiuni pentru a pregăti produsul pentru a îndeplini livrările noastre programate
  • Asigurați-vă că există un control complet și precis al stocurilor asupra depozitării noastre la fața locului și a facilităților noastre de depozitare în afara amplasamentului.
  • Asigurați-vă că depozitele interne mențin un standard foarte înalt de menaj.
  • Asigurați-vă că toate depozitele externe sunt auditate la standardul de calitate corect.
Contact:Anca S.contact@on1.biz732-757-2923