Special conceput pentru a disciplina firele de păr rebele, uleiul hidratant in aduce un plus de strălucire şi luminozitate părului. Beneficiile uleiului de argan asupra părului sunt multiple: previne despicarea firelor de păr, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi friabil, redă strălucirea şi elasticitatea.

gerovital tratament expert argan 1138 ulei hidratant 1

Gerovital tratament expert argan

 

Toate ingredientele naturale: fără substanțe chimice nocive. Antioxidanți naturali: promovează celulele sănătoase, accelerează vindecarea și reduce inflamația.

Oferă alinare instantanee și hidratează pielea toată ziua. Ajută la reducerea ridurilor, umflăturilor și decolorării feței. Este unul dintre cele mai ușor de pus produse.

Nu sunt necesare creme sau chimicale scumpe! Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru Ingrijirea pielii si a părului.

Adresa

Adresa noastră:

H. Barbusse, 16, 400616, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Camelia Blaga decembrie 22, 2021 12:46 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Am folosit intotdeuna acest ulei si pot spune că este uimitor! Am avut oportunitatea să ajung in Maroc si să cunosc materia prima, recomand cu plăcere produsele Farmec.