La REGIVERO dezvoltăm doar produse cosmetice pentru îngrijirea părului, de cea mai buna calitate, eficiente, care să iți ofere cel mai ridicat grad de satisfacție. Tratamete pentru căderea părului si cosmetice naturale.

Avem printre valori excelența și asta înseamnă pentru noi că ne concentrăm resursele pe un domeniu, investim în cercetarea sănătății părului tău și echipa noastră este focusată doar pe rezolvarea problemelor legate de păr.

regivero.ro/

Produsele REGIVERO sunt prezente în farmacii și magazine naturiste din zona Ardealului și sunt recomandate de peste 100 de specialiști. Acest lucru este posibil deoarece sunt fabricate conform standardelor europene, dețin 6 certificări care le atestă calitatea, eficacitatea și siguranța pentru utilizare umană.

Convinge-te de efectele benefice ale formulei REGIVERO! În caz contrar, ai posibilitatea de a înlocui GRATIS produsul de care nu ești mulțumit cu un alt produs din gama Regivero sau recuperarea integrală a banilor. Părul sănătos nu poate trece neobservat, însă pentru rezultatele mult dorite este nevoie de o rutină corectă de îngrijire. De cele mai multe ori, părul este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei, iar modul în care îl îngrijește poate spune multe lucruri despre ea. Fie că acorzi mult timp îngrijirii părului, fie că faci parte din categoria persoanelor care nu au o rutină bine implementată și nu acordă foarte mult timp îngrijirii, ai ajuns în locul potrivit pentru a gasi REGIVERO, un tratament natural si potrivit pentru orice tip de păr.

Părul care cade sau părul cu mătreață trebuie, mai întâi de toate, tratat. Folosește tratamentul natural profesional împotriva căderii părului ce combină armonios 12 ingrediente biologice și botanice, fiind creat special pentru a prelungi faza anagenă (de creștere) a părului.

Persoanele care se confruntă cu mătreață pot încerca tratamentul împotriva mătreții ce îndepărtează cojile de mătreață ale scalpului și restabilește nivelul optim al lipidelor din piele. Noi îți recomandăm să aplici mereu produse naturale, ce nu irită scalpul și au un efect purificator asupra părului tău.

Program de Lucru

Luni

09:00 – 17:00

Marti

09:00 – 17:00

Miercuri

09:00 – 17:00

Joi

09:00 – 17:00

Vineri

09:00 – 17:00

Sâmbătă

Doar Comenzi Online

Duminică

Doar Comenzi Online

Adresa

Adresa noastră:

Carei, Satu Mare, Calea Armatei Române, Nr. 78

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Marin Dumitru, Galati ianuarie 9, 2021 2:43 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Am cumpărat produsele Regivero și sunt foarte multumit și de calitate și de pret! Recomand cu plăcere produsele REGIVERO, sunt un plus în casa oricui.