Suporti biciclete, cutii portbagaj, bare transversale, scaune auto copii, suporti pentru schiuri si pentru snowboard-uri. Cutiile de portbagaj reprezintă o soluție optimă pentru ca tu și familia ta sa aduceți cu voi oricate bagaje doriți.

Suporti biciclete, cutii portbagaj, bare transversale, scaune auto copii, suporti pentru schiuri de la Suportbicicleta.ro la preturi fără concurentă. Cand pleci la drum alături de copilul tău ai grija sa îi oferi confortul unei călătorii reușite. Suportbicicleta.ro iti ofera o gama larga de scaune auto copii pentru ca micutul tau sa calatoreasca în siguranta. Instalarea scaunelor auto copii se face ușor. 

suportbicicleta.ro

În momentul în care plecați în călătorii alături de animalul de companie, aveți nevoie de grilajul pentru portbagaj. Acesta va ajuta sa despărțiți scaunele masinii de aria portbagajului.

Aceste scaune auto copii oferă protectie ridicata pentru micutul tau, fiind prevăzute cu centuri de siguranta. Scaunele auto copii sunt testate și prevăzute cu maximul de confort pe care copilul îl poate experimenta. Astfel, se asigură un spatiu despartitor in care animalul dumneavoastra poate călători in sigurantă. Grilajul pentru portbagaj se adaptează autoturismului, fiind extensibil atat pe lățime cât și pe înălțime.

 

Adresa

Adresa noastră:

Bucuresti, Str. Traian Popovici, Nr. 77, Demisol, Sector 3

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Pagină deja revendicată

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed