Societatea noastră este specializată in prelucrari mecanice si constructii sudate, detinem aparate de sudură perfomante, strunguri, prelucrări mecanice conventionale, reparatii diverse utilaje, orice tip de sudură, masini cu comanda numerică si masini clasice, fezari, suduri, lăcătuserie, etc.

Fondată in 2013, firma noastră Metaloplas Adion cu sediul in Prahova Bucov dispune de o vastă experientă in domeniul prelucrărilor de strungărie si mecanice prin aschiere, al lucrărilor de lăcătuserie si sudură, executand de asemenea, la cerere, o gamă diversificată de confectii metalice in functie de cererea clientului din Prahova sau judetelesi localitătile limitrofe.

Strungărie si prelucrări prin aschiere in Prahova, prelucrări mecanice, hale metalice, structuri metalice sudate. Strungărie prin aschiere la comandă in Ploiesti, Bucov Prahova. Firma Metaloplas Adion Bucov cu sediul in Prahova specializata: constructie hale metalice, prelucrări mecanice si constructii sudate, prelucrări mecanice la domiciliu sau in cadrul societătilor, reparatii strungărie, reparatii diverse utilaje, orice tip de sudură masini cu comandă numerică si masini clasice, fezări, suduri, lăcătuserie, etc.

Adresa

Adresa noastră:

Ploiesti, Bucov Prahova

Telefon:

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Stefan Nicolae Bogdan ianuarie 9, 2021 5:06 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Vă mulțumim și vă transmitem cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea unor proiecte atât de complexe sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Ne bucurăm că aţi acceptat această provocare şi ne dorim să păstrăm această colaborare și pe viitor!