Mela din colecția Eco Line sunt soluții economice și minimaliste pentru orice buget. Proiectați un aranjament interesant cu cheltuieli financiare reduse. Mela este potrivită în special pentru apartamente mai mici, garsoniere sau bucătării pentru angajați. CARACTERISTICILE PRODUSULUI: Înălțimea compactă a dulapurilor superioare 560 mm

Caroseria este de aceeași culoare cu fața MOBILĂ BUCĂTĂRIE MELA Colecția Eco line include mobilier de bucătărie în seturi gata făcute cu blat, datorită cărora puteți aranja cu ușurință o bucătărie în apartamente mai mici, case de vară, garsoniere sau bucătării pentru angajați. Veți primi un set de mobilier de bucătărie în două unități de bucătărie gata făcute: 180 și 240 cm.

set mobila bucatarie 240 mela 1430366

Vezi galeria completa clic imagine

 

Înălțimea compactă a dulapurilor superioare de bucătărie este de 56 cm, ceea ce este o soluție ideală pentru încăperile joase. Setul Mela este disponibil in mai multe culori: stejar sonoma, alb si stejar artizanal, care se incadreaza perfect in aranjamentele moderne. Corpul si fata sunt de aceeasi culoare. Stilul minimalist al dulapurilor vă permite să creați mobilier de bucătărie ieftin. Un set ieftin de mobilier de bucătărie cu blat. Blat de lucru cu grosimea de 28 mm. Bucatarie se vinde numai in seturi gata. Produsul este realizat dintr-o placă laminată de 16 mm grosime, care reprezintă o imitație a lemnului.

Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate, asamblarea mobilierului de bucătărie este rapidă și ușoară. Setul include și elemente suplimentare precum rafturi, fitinguri și mânere. Dacă doriți să vă bucurați de o bucătărie funcțională, amintiți-vă să vă aprovizionați cu accesorii suplimentare de bucătărie: iluminat, un insert de sertar sau un recipient pentru deșeuri.

Seturile de mobilier de bucătărie gata propuse, disponibile în două dimensiuni: Setul 1,2 / 1,8 include dulapuri: W80 / 56, W40 / 56 P / L, W60OKGR, D80ZL, D40S / 1 + un blat de 40 cm . Setul 1.8 / 2.4 include dulapuri: W80 / 56, W40 / 56 P / L, W60OKGR, W60 / 56 P / L, D80ZL, D40S / 1 P / L + blat 40 cm, D60 P / L + masă 60 cm top. Acest tip de seturi de mobilier de bucătărie pot fi adaptate la condițiile existente în aproape fiecare apartament. Seturile de mobilier de bucatarie Mela, care sunt disponibile imediat, vor permite renovarea usoara si rapida a bucatariei dumneavoastra. Daca te gandesti sa cumperi mobilierul nostru si ai intrebari, iti stam la dispozitie.

Adresa

Adresa noastră:

Calea Sever Bocu 2, Galeria1/EC15, Timisoara, Timis

Telefon:

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed