Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati. Căutați o idee pentru amenajarea unui interior modern, spațios, cu un caracter original? Colecția Selene este o interpretare creativă a tendințelor actuale. Culoarea albă evidențiată cu luciu ridicat creează posibilități nelimitate de aranjare.

Mânerele, integrate subtil în structura fronturilor, subliniază forma modernistă a proiectelor. Dulapuri, rafturi, dulapuri și comode minimaliste vă vor permite să amenajați un interior confortabil materializând cele mai noi tendințe în domeniul designului. Colecția Selene este o idee minunată pentru amenajarea unui living modern, o sală de mese impresionantă, un dormitor confortabil și un birou extraordinar la domiciliu. Gama de culori albe și fronturile cu luciu ridicat vor mări și lumina optic orice cameră. Fronturile alb lucios sunt o propunere pentru persoanele care apreciază soluțiile moderne.

O gamă albă de culori și fronturi cu luciu ridicat vor adăuga energie pozitivă oricărui spațiu. Ele nu numai că arată minunat, dar vă permit, de asemenea, să măriți vizual interiorul. Datorită acestor detalii, armonia și pacea vor predomina în fiecare casă. Forma minimalistă a solidelor vă permite să creați o varietate de aranjamente referitoare la ultimele tendințe.

selene dormitor1369038

Vezi galeria completa clic imagine

Bucurați-vă de momente speciale în confortul celor patru pereți și hrăniți energie pozitivă. Colecția Selene înseamnă, de asemenea, posibilități infinite de a crea diverse aranjamente. Preferați ornamente extraordinare sau decorațiuni clasice? Lasă-te purtat de fantezia individuală și stilează interiorul în funcție de preferințele tale individuale! Fronturile netede se potrivesc atât cu accesoriile subtile, cât și cu cele expresive. Îți plac soluțiile neevidente? Funcționează perfect, deoarece mânerele din colecția Selen, fin integrate în structura fronturilor, sunt o soluție dedicată persoanelor care caută modele extraordinare care se combină cu funcționalitatea. Interiorul spațios al blocurilor oferă mult spațiu de depozitare, datorită căruia locuința dvs. va fi îngrijită și ordonată.

Datorită acestei soluții, fiecare dintre blocuri arată ușor și modern. Prezența excelentă în acest caz nu exclude cea mai înaltă funcționalitate, deoarece mobilierul din linia Selene este extrem de confortabil în utilizarea de zi cu zi. Toate acestea pentru ca frumosul să meargă mână în mână cu utilul. Nu vrem să faceți alegeri în etapa de amenajare. Preferăm doar să ne realizăm visele de mobilier perfect. Selene 32 (rama de patside cabinet) white high gloss/white x2 buc Selene 31 (masa de toaleta) white high gloss/white Selene 21 (oglinda) white high gloss/white Selene 33 (rama de pat 160) white high gloss/white Selene 30 (dulap 2d) white high gloss/white

Adresa

Adresa noastră:

Calea Sever Bocu 2, Galeria1/EC15, Timisoara, Timis

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Marinescu Suciu ianuarie 3, 2022 9:53 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Recomand cu mare placere mobilierul Selene, i am luat si fetei cadou de nunta si a fost foarte multumita!