Aproximativ o treime din viața noastră ne-o petrecem dormind, de aceea cumpărarea unei saltele de pat trebuie privită ca pe o investiție foarte importantă în calitatea vieții noastre. Știați ca o saltea bună și de calitate cum sunt cele prezentate mai jos îți poate asigura somnul linistit mai bine de 10 ani.

Știați că latexul este un compus biodegradabil obţinut natural şi este complet 100% inofensiv si chiar este recomandat in fabricarea lucrurilor pentru copii, se prezintă sub forma unui lichid extras din arborele de cauciuc, Hevea Brasiliensis fiind materialul cel mai elastic din natură. Saltelele de spumă de la Ekon folosesc 100% materia prima latexul biodegradabil.

Modele Saltele Spuma Latex Ekon 2020

Va prezentăm saltele revolutionare din latex 100% natural de la Ekon, singura fabrică de saltele de spumă din Europa de Est si este câștigătoarea Medaliei de aur la Târgul din Plovdiv –anul 2003 pentru „Saltea-7 zone, fabricată din 100% latex” posesor al următoarelor certificate de calitate si garantie Certificate Oeko Tex 100 Class 1, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Saltea Cocos Standard La 611,10 lei873.00

Salteaua Cocos Standard este produsă din trei straturi de spumă de latex și două straturi de nucă de cocos pentru o ventilație mai bună și un suport excelent pentru corp care combină elasticitatea, confortul şi durabilitatea saltelelor Standart, dar este întărită cu doua straturi suplimentare din fibra de cocos creand un un material natural, care oferă o duritate suplimentară.

Saltea Cocos Standard

Vezi Saltea Cocos Standard

Saltea Air Air La 1.688,10 lei1986.00

Salteaua Air Air este 100% din latex si oferă șapte zone de confort. Structura celulară oferă o flexibilitate maximă iar deschizăturile complete asigură o ventilație optimă. Husa este fabricată din material de înaltă calitate, cu trei straturi, tratată cu ioni de argint, care asigură protecție antibacteriană pentru un somn sănătos.

Saltea

Vezi Saltea Air Air

Saltea Lux La 1.038,00 lei

Salteaua Lux fiind si varful de gama de la Ekon este fabricată din 100% latex cu șapte zone ortopedice, menținând poziția corectă a coloanei vertebrale și asigurând un somn sănătos. Învelită cu o husă de lux, detașabilă, pentru o spălare mai ușoară.
Saltea Lux

Vezi Saltea Lux

Saltea Black Label 1.372,00 lei

Salteaua Black Label prezinta o husa neagră de design care adaugă o atingere extravagantă a saltelei clasice din latex 100% cu 7 zone de confort. Simbioză perfectă între confort și stil oferita de Ekon.

Saltea Black Label

Vezi Saltea Black Label

Saltea Coral La 779,00 lei

Salteaua Coral este fabricată din trei straturi din latex 100% cu 2 straturi de spumă de latex monolit, incluzând un miez de particule de spumă de latex revulcanizate, oferă satisfacție celor care preferă saltele mai tari pentru somnul lor odihnitor.

Saltea

Vezi Saltea Cocos Standard

Saltea Standard 3D 821,10 lei1173.00

Salteaua standard 3D de la Ekon este fabricată 100% din latex cu șapte zone de confort și canale verticale pe toată lungimea. Datorită proprietăților alcaline ale latexului asigura un mediu antibacterian aceasta este prevazută cu husă antibacteriană, ale cărei margini sunt realizate din bandă 3D respirabilă.

 

Saltea Standard 3D

Vezi Saltea Standard 3D

Saltea Memorylatex 1.538,00 lei

Salteaua Memorylatex Gold de la Ekon realizată din 100% Latex prevazută cu 7 zone de confort și un strat de memorylatex plus o husă de calitate superioară realizată din cașmir cu fir de aur, țesute pentru adevărații cunoscători ai luxului oferit de Ekon.

Saltea Memorylatex Gold

Vezi Saltea Memorylatex Gold

Saltea Latex Combo 1.722,95 lei2027.00

Salteaua Latex Combo este compusă din două straturi de Latex 100% cu șapte zone de confort și o înălțime de 26 cm. Disponibilă în 3 variante – Organic, Memory și Cool Gel la care Ekon Romania va ofera posibilitatea de a alege culoarea husei.

Latex Combo

Vezi Saltea Latex Combo

Promotiile Active in Perioada Sărbătorilor

La fiecare saltea la reducere cu lățime până la 120 cm oferim cadou 1 perna “Relax”
La fiecare saltea la reducere cu lățime peste 120 cm oferim cadou 2 perne “Relax”
La ” Saltea Bebe” oferim cadou 1 buc de perna ” Bebe” cu dimensiuni 30/50/6 cm

Vezi ofertele la Lenjerii, pilote, somiere, seturi de pernе Cool Gel Anatomic 1+1, Pernă Aromatherapy care are un conținut de: 100% latex, husă din Ranforce, bumbac 100% matlasată cu vată din poliester. Conținut Săculeț: 100% bumbac brut, floare de lavandă bio (Lavandula Angustifolia), uscată la soare.

saltele-ekon.ro

Avantajele Saltelelor Ekon SC Fortuna Arte Decore România

Caracteristici si o notă atasată prodelelor EKON: Spuma de latex din produsele EKON a fost testată și certificată în ceea ce privește lipsa substanțelor dăunătoare sănătății, în conformitate cu Oeko-Tex® Standard 100 Germania. Este certificată ca fiind de CLASA I – recomandată chiar și pentru produsele destinate copiilor.

Toate produsele EKON comercializate de SC. Fortuna Arte Decore firma românească 100% sunt aprobate de Oeko-Tex® Standard care sprijină si asigură de-a lungul coloanei vertebrale o duritate diferită, care oferă confort pentru fiecare parte a corpului- glezne, genunchi, coapse, solduri, talie, umeri și cap. Saltele de 100% latex oferă o protecție antibacteriană a pielii sensibile a copiilor și canale verticale pentru o ventilație mai bună.

Produsele Ekon sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică. Tehnologia a fost dezvoltată la sfârșitul secolului trecut și se dezvoltă și perfecționează în continuare și astăzi. Utilizarea latexului în saltele, produse în acest fel este o garanție de înaltă calitate.

Adresa

Adresa noastră:

Dudesti-Pantelimon, nr 19, Sector 3, Bucuresti

Telefon:

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Marius Onea ianuarie 9, 2021 5:18 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Vă mulțumesc foarte mult pentru salteaua minunată care mă făcut să zâmbesc și să uit de probleme, iar durerile de spate cu adevărat au dispărut ceea ce mi-au dat vigoare și putere și încredere în produsele Ekon!