Descoperă beneficiile alimentelor vegane. Fă-ți timp să te bucuri de minunile naturii. Vizitați magazinul nostru pentru a vedea toate produsele noastre și pentru a afla mai multe despre beneficiile produselor Vegis România. 

Vegis oferă peste 7500 de produse bio, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, o întreagă listă cu remedi în funcție de afecțiune. 

vegis.ro

Previne sau rezolvă problemele tiroidei, acnee, cardiace, pulmonare, afectiuni cardiace, afectiuni dermatologice, afectiuni genitale, afectiuni ginecologice, afectiuni hepato-biliare, afectiuni renale, afectiuni reumatice, afectiuni tumorale, afectiuni urinare samd.

Vegis este unul din cele mai mari magazine online de produse naturiste din România. Vegis oferă peste 7500 de produse bio, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, raw food, cărți cu rețete și sfaturi alimentare și produse pentru îngrijirea animalelor de companie. 1326 produse Eco/BIO și Vegane vă așteaptă la Vegis România iar mai jos găsiți întreaga listă cu remedi în funcție de afecțiune.

 

Produse ecologice și vegane pentru tine și casa ta, de la cei mai mari producători din lume. Bucură-te de semințe, miere de Manuka, pulberi, uleiuri, unturi, detergenți și cosmetice certificate ecologic sau vegane, și alege ce este mai bun pentru tine și familia ta. 

Produsele ecologice reprezintă toate acele produse fabricate fără utilizarea de substanțe chimice, realizarea lor având loc în armonie cu mediul înconjurător și cu natura. Vegis prezintă o întreagă gamă de produse naturale care sunt folosite folosite ca remedii pentru:

Remedii Naturale

Produsele vegane de la Vegis România sunt produse care au fost realizate fără ingrediente de origine animala si nu se referă doar la alimente, ci și la produse de curățenie, cosmetice sau alte produse de uz casnic. Dieta vegană aduce multe beneficii organismului, furnizand nutrienti de înaltă calitate, ajutand astfel chiar și la prevenirea multor boli. Vegan înseamnă un stil de viata, de aceea în magazinul online Vegis găsești produse vegane variate, cum sunt suplimentele alimentare, pulberi, alimente, detergenti sau produse de curățenie.

Program de Lucru

Luni

08:30 - 16:30

Marti

08:30 - 16:30

Miercuri

08:30 - 16:30

Joi

08:30 - 16:30

Vineri

08:30 - 16:30

Sâmbătă

Deschis decat magazinul online

Duminică

Deschis decat magazinul online

Sâmbăta și duminica puteți efectua comenzi mergând direct la magazinul Vegis România urmând ca pentru suportul telefonic începând cu ziua de luni să vă stăm la dispoziție.

Adresa

Adresa noastră:

Sediu Social: Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov, Cod 500030

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Ion L. ianuarie 29, 2021 9:13 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Vitamine si Minerale Naturale 100% calitate – Recomand cu placere produsele Vegis!

George Dumitrescu ianuarie 14, 2021 9:24 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Recomand produsele Vegis, cu ajutorul Vegis azi sunt sănătos. Multumesc Vegis.

Sunt 2 evaluări următoare Vezi următoarele evaluări