Vă livrăm cumpărăturile în cel mai bun mod posibil: rapid și ușor, fără bătăi de cap! Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent.

Profitați de gama noastră largă de produse și obțineți cadoul potrivit la prețul potrivit cu Elefant.ro! Descoperă o gamă largă de produse în magazinul nostru online, inclusiv unele dintre cele mai populare mărci din România, cum ar fi Samsonite, Audiocasino, Juicy Couture și multe altele. Vânzări de categorii de produse: Cărți, Cafea și ceai, Alimente, Casă, Bucătărie și stil de viață, Muzică/Audio și Jucării.

elefant.ro

Elefant.ro a dezvoltat un model de vanzari care este de succes atat in magazinele online cat si in cele offline. Menținem un inventar mare de produse care vă permit să alegeți rapid ceea ce doriți la cel mai bun preț și va fi livrat în câteva zile.

Adresa

Adresa noastră:

Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, etaj 5, sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Alina Bacau decembrie 18, 2021 9:34 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Au sosit mai repede decat ma asteptam, si supriza a fost exact cum speram! Sunt Super multumita! Recomand cu placere 365-ads.com de acum si nu in cele din urma: Elefant.ro.

Alina Bacau decembrie 16, 2021 7:13 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Doar ce am cumparat si testam sa vad daca apar recenziile, imediat dupa ce primesc coletul revin cu un feedback.