Nu costă mult o bucurie la Noriel România. Dacă nu ne crezi aruncă un ochi la magazinul de jucării Noriel România și convinge-te singur, noi știm că te am anunțat de secretul reducerilor, acum tu decizi! 

La Noriel Crăciunul inseamnă și mai multe cadouri și mai multă veselie și mai mulți copii fericiți! Și asta pentru ca am pregatit super reduceri la toate Jocurile si Jucariile! În perioada Vin, 18 Dec – Mie, 23 Dec reduceri prin codul “Craciun” valabil acum printr-un simplu click pe bannerul Noriel România.

noriel.ro

Noriel România marele gigant recunoscut pentru interactivitatea și calitatea jucăriilor comercializate sparge topul reducerilor cu nouă promoție fără concurentă de Craciun! 

Noriel România anunță în perioada 17-20 Decembrie reduceri de cel puțin 20% la toate jucăriile și jocurile, cu excepția seturilor LEGO. Oferta este disponibilă în magazinele Noriel din toată tara si online. Joc de indemanare Goliath, Let’s Go Fishing la 49,99 roni. Joc interactiv Noriel Memo Master – Cine știe ce se aude? tot la 49,99 roni.

Succes la cumpărături si nu uita să spui lumii întregi că această ofertă ai descoperit-o în 365-ADS.com, cine știe… poate amicii tăi chiar au nevoie de un cadou pentru prichindei și iti vor fi recunoscători pentru informație! Suntem siguri că cineva îți va mulțumi!

 

Program de Lucru

Luni

08.30-21.30

Marti

08.30-21.30

Miercuri

08.30-21.30

Joi

08.30-21.30

Vineri

08.30-21.30

Sâmbătă

Doar Comenzi Online

Duminică

Doar Comenzi Online

În zilele de sambătă si duminică doar comenzile online funcționează și mai puțin suportul telefonic care luni la ora 08.30 dimineata își va relua activitatea și va fi din nou la dispoziția clienților noștri! Un Crăciun Fericit!

Adresa

Adresa noastră:

București, Strada Căminului nr 6, sector 2

Telefon:

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Maria Volosevici ianuarie 26, 2021 10:02 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Vreau să vă mulțumesc pentru jucăriile impecabile, au fost adaugate in after-schoolul nostru din Bucuresti, “Three Musketeers” care oricând poate primi călduros noi prichindei!