Desigur, ne iubim unghiile de gel și manichiuristele noastre cu drag. Însă pentru cei care privesc excursiile la salon ca pe un tratament ocazional și au nevoie de altceva pentru a le trece, seturile de unghii cu gel la domiciliu pot fi soluția, atunci când lustruirea obișnuită cu tendințe de cip nu o taie.

Pentru a începe, am adunat cele mai bune truse de unghii pentru o manichiură la domiciliu de calitate, care poate dura câteva săptămâni: Când vine vorba de strălucire ridicată, culoare durabilă și timp de uscare zero, manichiurile pe gel sunt aproape imbatabile.
kitunghii.ro

Gelul poate oferi un finisaj sticlos și o îngrijire de neegalat (lăsați-vă cuticulele pe seama pro), dar sunt, de asemenea, interzise de astăzi (până după blocare) și costisitoare.

Manichiura la domiciliu vă poate economisi o mulțime de bani, dar așchii obișnuite de ojă în câteva zile de la aplicare. De aceea, brandurile au început să vândă seturi de gel la domiciliu care promit manichiuri de lungă durată, de calitate pentru salon, pentru o fracțiune din preț. Acum există o nouă metodă de manichiură (poate chiar mai bună) la domiciliu: kituri de unghii.

Ce este o manichiură la domiciliu? Este o manichiură de lungă durată care folosește lumina UV pentru întărire. Rezultatul este un strat impecabil, uniform, obținut de obicei numai de către profesioniști – până acum.

 

Adresa

Adresa noastră:

Str. Drumul Sabareni, nr. 24-26, Parter, Sector 6, Bucuresti

Telefon:

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed