E timpul să ai grijă de părul tău. Ușor de utilizat pe părul deteriorat. Formula este bogată în keratină, ceea ce crește puternic regenerarea părului. Conține vitaminele A și E, care oferă hrană pentru rădăcina părului pentru extinderea în continuare a creșterii rezistenței și rezilienței părului.

Keratina Lichidă Gerovital Tratament Expert este un tratament recomandat pentru persoanele care se confruntă cu problema părului care se electrizează ușor, păr mai dificil de coafat, păr degradat cu fir subțire.

1103 keratina lichida fiole gerovital tratament expert

Keratina lichida fiole gerovital tratament expert

Tratamentul Gerovital Liquid Keratin Expert poate intari parul si il poate face mai rezistent la deteriorarea din mediul inconjurator. Acesta va îmbunătăți culoarea părului și îi va da un finisaj natural lucios. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de culoare.

Serul reface keratina din firul de păr, distrusă de factori externi (produse de styling, poluare și raze UV) și interni. Acesta redă fermitatea şi rezistenţa firului de păr și conferă strălucire, de la rădăcină până la vârf.

Adresa

Adresa noastră:

H. Barbusse, 16, 400616, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed