Tratamentele Farmec cu proteine ​​întăresc părul pentru a preveni deteriorarea si vor hidrata părul. Părul are nevoie de un echilibru de umiditate și proteine ​​pentru a rămâne sănătos și a păstra lungimea. Tratamentele Farmec cu proteine ​​și hidratare funcționează mână în mână.

Cum ti-ai simțit părul dupa ultima spălare? Te-ai simțit cu parul fragil? S-a rupt? Își pierduse elasticitatea? Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, este posibil să aveți nevoie de un tratament cu proteine. Dacă sunteți gata să adăugați un tratament proteic la rutina dvs. de spălare a părului, dar nu sunteți puțin sigur pe care să încercați va recomandam produsele si tratamentele naturale Farmec. Obtine Oferta Farmec Acum!

Starea părului dvs. este un factor primar care vă poate ajuta să determinați cât de des ar trebui să faceți un tratament cu proteine. Dacă părul tău este prelucrat chimic (relaxant, texturizant, colorat) sau în stil regulat, folosind un tratament cu proteine ​​o dată la patru până la șase săptămâni poate restabili și revitaliza firele de păr slabe sau fragile.

Dacă părul nu este deteriorat sau procesat chimic, încorporarea unui tratament ușor cu proteine ​​în schema de îngrijire a părului la fiecare șase până la opt săptămâni va menține părul puternic. Dacă ați identificat că părul dvs. are nevoie de proteine, s-ar putea să vă întrebați de câtă proteină are nevoie. Este foarte important înainte de a alege ce tratament cu proteine pentru păr ​​să ai indicatii clare despre ce trebuie sa folosești. Există prea multe proteine pe piata, nu este doar unul dintre acele lucruri pe care le folosești pentru că ai chef.

Utilizarea excesivă a tratamentelor proteice pentru părul fin și cu porozitate scăzută poate face ca părul să se simtă aspru și fragil, ceea ce duce în cele din urmă la ruperea acestuia. De asemenea, este important să te uiți la ingredientele din alte produse pe care le folosești, dacă folosești zilnic produse de îngrijire a părului care conțin proteine ​​și faci tratamente cu proteine, ți-ai putea supraîncărca părul, ceea ce poate duce și la spargerea firului.

Dacă părul dvs. are prea multe proteine, întrerupeți temporar utilizarea tratamentelor cu proteine ​​și concentrați-vă pe utilizarea balsamurilor adânci hidratante și hidratante care sunt pline cu emolienți, acestea vor ajuta la înmuierea părului și la restabilirea elasticității acestuia. Emolienții Farmec se găsesc de obicei sub formă de uleiuri și unturi, cum ar fi uleiul de argan, uleiul de măsline, uleiul de jojoba și untul de shea

.

Cele mai bune 7 tratamente proteice pentru păr natural

Părul natural este alcătuit în principal din filamente proteice numite keratină. Și, la fel ca și corpul, părul tău are nevoie de proteine ​​pentru a rămâne sănătos. O dietă bine echilibrată poate ajuta la menținerea unui nivel adecvat de proteine, care susține păstrarea lungimii și creșterea părului. Cu toate acestea, stilul excesiv, manipularea excesivă și tratamentele de culoare pot duce la deteriorarea stratului proteic al părului în timp.

Tratamentele cu proteine ​​ajută la prevenirea ruperii și la întărirea structurii firului de păr prin umplerea zonelor slabe și deteriorate ale stratului exterior, cunoscut sub numele de cuticula. Tratamentul întărește acest strat protector, făcând firul de păr puternic, astfel încât să arate și să se simtă mai sănătos. De unde știi dacă părul tău are nevoie de un tratament cu proteine?

Dacă vă confruntați cu rupturi constante, dacă părul dvs. se simte prea fin sau moale și dacă încercați să vă întindeți părul în timp ce este ud (sau uscat) și nu revine la starea sa naturală sau la modelul de ondulare, părul dvs. are nevoie de proteine.

Când preparați pastele în exces, devine moale și își pierde elasticitatea. Părul are un concept similar; dacă vă confruntați cu o pierdere a elasticității și părul dvs. este afectat, un tratament cu proteine ​​ar putea aduce totul la o noua ordine.

În plus, culoarea este un alt motiv pentru a adăuga proteine ​​în amestecul tău de spălare. Procesul de culoare chimică poate face ca părul să devină poros. Adăugarea de proteine ​​ajută la menținerea firelor de păr sănătoase.

Program de Lucru

Luni

08:00 - 16:00

Marti

08:00 - 16:00

Miercuri

08:00 - 16:00

Joi

08:00 - 16:00

Vineri

08:00 - 16:00

Sâmbătă

comenzi online

Duminică

comenzi online

Adresa

Adresa noastră:

cluj napoca

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Ramona Giurgiu noiembrie 27, 2021 9:47 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Am incercat si mai demult Farmec si chair am fost multumita, o sa revin curand, deja am facut comanda!

Maricica Gaulea octombrie 27, 2021 1:45 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Am fost uimita de produsele Farmec, le recomand la toata lumea care doreste un ten sanatos, toate vecinele mele au cumparat si au avut aceleasi rezultate..

Sunt 2 evaluări următoare Vezi următoarele evaluări