Constructori case la rosu sau la cheie Case Perfecte România poate fi echipa care-ti poate împlini visul de a avea o casă reusită 100%. Constructori cu experiență in constructia de case de mai bine de 20 de ani vin în ajutorul dvs. în cazul în care va gânditi sa construiți o nouă casă.

Case Perfecte vine in ajutorul tău cu soluții eficiente in 2021 pentru a realiza casa perfectă indiferent de locatia dvs. din România. Unul dintre lucrurile uimitoare despre casele construite de firma noastră este că marea majoritate a acestora sunt construite folosind practici de construcție complet standardizate ceea ce includ materiale garantate 100 de ani si cele mai mici costuri de executie.

Verificați aici aceste case disponibile pentru vânzare și faceți o ofertă înainte de epuizarea stocului!

Oferim mai multe tipuri de case pe terenurile noastre sau ale clientului: case cu 2/3/4 dormitoare, 1 baie și garaj și/sau case fără garaj atașat sau terasa/garaj. Prețul pentru fiecare tip variază de la 90% până la 100% mai mult decât prețul real oferit pentru lot și depinde de calitatea proiectului de construcție. Prețul acestor case este redus în comparație cu prețul caselor tipice din aceeași zonă, pe care l-ați fi plătit în trecut, ca urmare a locației sale excelente și a caracteristicilor unice, cum ar fi designul si folosirea unor materiale eficiente si certicate calitativ conform normelor europene 2021.

Puteți avea o casă frumoasă construită, accesibilă prin șosea sau prin drumuri private, fără a fi nevoie să obtineti aprobări de la electricitate, alimentare cu apă sau gaz. Prețurile pentru chirie includ impozitele, facturile la utilități, taxele și alte costuri aferente. În plus, există posibilitatea de a folosi 4 mașini la fața locului.

Case Garantate 100 Ani

Case Perfecte prezintă acum in 2021 oportunități extraordinare de a beneficia de o construcție în totalitate executata rapid si perfect. Case perfecte la prețuri incredibil de accesibil, preturi unice pentru renovări case si ridicat de la temelie!

În plus casele magnifice construite de firma noastra de constructori de case prezintă caracteristici inovatoare si numeroase beneficii. Cel mai important, puteți decide exact ce este inclus în prețul de achiziție și evitați orice surpriză. Și pentru că vine cu tot ce ai nevoie în ofertă, investiția ta va fi asigurată împotriva a tot ce s-ar putea întâmpla pe parcurs. Acest lucru vă permite să evitați să fiți nevoit să plătiți daune mari sau să aveți datorii mari dacă se întâmplă ceva.

Nu trebuie sa iti mai fie teamă acum de costul de constructie pentru noua ta casă deoarece este aici Case Perfecte Romania care vine in 2021 cu cele mai bune preturi pentru constructia de case de la rosu sau la cheie.

Program de Lucru

Luni

09-23.00

Marti

09-23.00

Miercuri

09-23.00

Joi

09-23.00

Vineri

09-23.00

Sâmbătă

09-23.00

Duminică

09-23.00

Adresa

Adresa noastră:

Str. Vasile Lupu Nr 45 Ploiesti Prahova Romania

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Alina Suciu – Târgoviște ianuarie 9, 2021 5:01 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Voiam să vă spunem că apreciem foarte mult modul în care echipa Case Perfecte ne-a fost alături în construcția minunatei case terminate anul acesta. Mulțumesc!