În acest tutorial, vă voi explica cum să găsiți casa potrivită pentru dumneavoastră. Am scris recent o postare despre cum să cumperi o proprietate pentru prima dată. 

Aceasta este o întrebare excelentă pe care trebuie să v-o puneți dacă sunteți în căutarea primei dumneavoastră proprietăți. Cumpără-ți casa visurilor tale astăzi la cel mai bun preț cu plata constructorului!

Cumpără-ți casa visurilor tale astăzi la cel mai bun preț cu plata constructorului

Cumpărarea unei case este o decizie importantă și poate fi înfricoșătoare. O casă trebuie să fie bine întreținută și să aibă o valoare bună. Atunci când vă cumpărați prima casă, cel mai bine este să cumpărați într-un cartier cu școli bune și comunități deosebite. Acesta este una dintre acele postări pe care mi-aș fi dorit să le fi scris cu ani în urmă. Dacă aveți de gând să cumpărați o proprietate, poate fi foarte stresant și confuz. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci procesul cât mai ușor posibil.

Sunt atât de mulți pași, atât de multe documente și atât de multe detalii. Din fericire, aici intervenim noi. Noi am făcut toată munca grea pentru dumneavoastră. Nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu nimic din toate acestea, deoarece casele noastre sunt gata de plecare iar in varianta personalizata dumneavoastra puteti alege:

Caracteristici: Cele 8 case de vânzare în Dâmbovița lângă Târgoviște sunt situate în localitatea Matraca, care are o precipitație anuală de 125,70 mm și o temperatură medie de 9,3 °C. Acest teren se află la 2 km de oraș, are acces electric în toate punctele, este foarte convenabil prin apropierea de transportul public și potențialul său pentru viitoare construcții.

Terenul aferent celor 8 case de vânzare în Dâmbovița de lângă Târgoviște, în localitatea Matraca, are o suprafață de 220 mp/casa și, în varianta case la cheie, vine amenajat cu gazon, alei, copaci, etc. Aceste case au un preț accesibil și vă puteți gestiona ușor documentul propietate.

Avantaje: Acest teren vă aparține, iar prețul proprietății include doar valoarea terenului. Casele au fost proiectate conform standardelor internaționale moderne de către arhitecți din București. În plus, grădinile și copacii au fost planificate și plantate într-un mod natural, astfel încât să nu deranjeze aceste locuri pe proprietatea dvs.

Puteți cumpăra o locuință în Dâmbovița, lângă Târgoviște, în localitatea Matraca, fără niciun fel de bătaie de cap. Este o decizie importantă, dar nu una complicată si acum gandind amplasarea, verdeată si aerul curat, cei 500 m la DN1 si la jumătatea drumului intre Bucuresti si Sinaia, e clar că nu ai cum să dai greș cu aceste case de vânzare în Dâmbovița, la 3,5km de centrul orasului Târgoviște. Starea construcției și amplasarea cu locuri de parcare incluse sunt considerate factori importanți atunci când se investește în aceste case.

De ce Casa?

Este singurul loc în care vă veți petrece cea mai mare parte a vieții. Este locul în care trebuie să vă simțiți confortabil și fericit să vă ridicați din pat dimineața și să petreceți timp cu familia sau prietenii. Construirea acestei case începe cu planificarea, proiectarea și alegerea materialelor potrivite.

Cumpărați-vă casa de vis acum!

Vă vom ajuta să găsiți proprietatea perfectă la cel mai bun preț! Piața imobiliară din România este în plină expansiune. Piața imobiliară din România a fost pe val în ultimii ani și este din ce în ce mai bine. Acest lucru înseamnă că prețurile cresc în fiecare an, ceea ce pentru unii oameni poate fi puțin copleșitor. 

Ne aflăm în febra construcțiilor de case încă din 2015. Fie că sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima dată, un constructor cu vechime sau un constructor veteran (avem câțiva veterani aici), nu există nicio îndoială că în România construcția de case este în creștere. Aceasta este o veste excelentă pentru economie, iar cei care reușesc să devină proprietari de locuințe vor obține beneficii semnificative de pe urma noilor achiziții. Dar, înainte de a vă îndrepta spre bancă pentru a vă depune depozitul, faceți-vă timp pentru a vă educa cu privire la toate faptele și statisticile care vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie pentru viitorul familiei dumneavoastră. Aceasta este oportunitatea perfectă de a cumpăra o locuință la un preț fără concurentă și de a locui într-un complex de 8 case de lux. 

YouTube video

Proprietarii de locuințe în Matraca Targoviste Dambovita se pot aștepta în viitor să fie invadați de vânători de case în căutare de o afacere bună in apropierea Bucurestiului dar si la intersectia cu zonele muntane. Această casă este o investiție bună și veți beneficia de un raport calitate/preț excelent.

Program de Lucru

Luni

09-18.00

Marti

09-18.00

Miercuri

09-18.00

Joi

09-18.00

Vineri

09-18.00

Sâmbătă

Doar Online

Duminică

Doar Online

Adresa

Adresa noastră:

Targoviste Dambovita

Site web:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Marin Robert ianuarie 12, 2021 3:46 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Cele cinci stele sunt pentru consilierul AMS, doamna Maria, a fost foarte susținătoare și informativă, ne-a îndrumat prin procesul de constructie a noii noastre case. Nimic nu era prea mare necaz pentru ea. Mulțumesc Maria!