Cu toții știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Cu toate acestea, unii aleg să sară peste micul dejun, pentru a mai dormi câteva minute. Alții preferă ouăle fierte, pe când unii preferă o omletă mare, alături de o cafea tare. Unii vor să își înceapă dimineața cu un platou mare de fructe, pe când alții ar dori o porție dublă de waffles cu sirop de arțar.

Indiferent cum decizi să servești micul dejun în București, un lucru este cert. La Boutique du Pain găsești cel mai bun mic dejun din București! Pentru cei care sar peste micul dejun, avem o cafea de specialitate deosebită, pe care o puteți lua la pachet, în drum spre birou! Pentru cei ce preferă să-și înceapă ziua cu o porție de ouă, la Boutique du Pain este Paradisul: avem ouă ochiuri, fierte, omlete, tot ce vreți! Toate gătite perfect și pentru a-ți oferi energie întreaga zi!

Mic Dejun, Un Desert Recomandat in București Centru? Boutique Du Pain este Răspunsul

Pentru cei ce vor ceva dulce, avem cele mai bune waffles cu fructe din univers și nu numai! La Boutique du Pain găsiți cele mai pufoase și delicioase produse de patiserie din București! Preparate după adevărate rețete franțuzești, cu mult unt aromat și fructe proaspete, ciocolată fină și făină de cea mai bună calitate, toate produsele noastre dulci transformă acest French bistro în cea mai delicioasă patiserie din București!

YouTube video

Dacă la birou ești, știm deja că la mâncare poftești! Când se apropie pauza de masă, mereu te gândești „oare ce mănânc azi?”, iar noi venim, zilnic, cu cea mai gustoasă soluție! Avem cea mai delicioasă mâncare gătită din București, gata să-ți dea energie pentru a fi productiv întreaga zi! Supe, ciorbe și feluri principale, unele tradiționale, te așteaptă să le savurezi pe terasa noastră din București! Îți vom încânta papilele gustative cu feluri italienești, franțuzești, tradițional românești, ce te vor cuceri definitiv! Când te vei gândi la cea mai bună mâncare gătită din București, vei spune mereu că doar la Boutique du Pain o găsești!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu multe preparate inedite la restaurantul nostru din inima Bucureștiului! Ne găsești, zi de zi, pe terasa de pe strada Academiei 28-30, în sectorul 1. Iar pentru rezervări, ne poți suna la 0728 443 300.

 

Adresa

Adresa noastră:

Strada Academiei 28-30, București

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed