Vezi articole spionaj de la Spy Shop România, articole unice de spionaj audio video, reportofoane si microfoane spion și articole spionaj video.

Vezi prețuri reduse pentru cameră video ascunsă în ceas de birou, camera video spion disimulata în stick USB, camera ascunsă în ceas de perete și multe alte oferte unice de la Spy Shop!

Cele Mai Vandute Produse Spion in Mediul Digital

Fie că este vorba de sistem de camere de protectie audio video care ne face sa fim mai siguri și încrezători, un nou telefon care ne-a conectat mai ușor la prieteni îndepărtați sau echipament de îngrijire pentru îngrijirea de sine atât de necesară, acestea sunt produsele care au făcut ca anul 2020 să fie mai suportabil.

spy-shop.ro

De asemenea, dorim să recunoaștem că echipa Spy Shop a fost mai norocoasă decât majoritatea, deoarece am reușit să lucrăm de la distanță de când a început pandemia oferindu-le clienților noștri șansa de a achizitiona produse online. Dar chiar și aceia dintre noi care au scăpat anul acesta relativ nevătămat intră în 2021 obosiți și anxioși. În calitate de editori de comerț electronic, știm că banii și produsele nu vă vor aduce adevărata fericire. Cu toate acestea, credem și că produsele potrivite vă pot îmbunătăți viața.

Această Click Aici: Cameră Spion și difuzorul wireless sunt cele mai populare articole în vânzările Spy Shop de astăzi. Camera spion WiFi SS-MC609 este alegerea perfectă daca doresti o supraveghere discretă, avand posibilitatea de a monta dispozitivul pe orice suprafată. Rezoluția de înregistrare este de 2 Megapixeli (Full HD) avand un unghi vizual de 150°. Înregistrările se vor salva pe un card microSD de pană la maxim 128 GB. SS-MC609 are incorporate 6 LEDuri IR invizibile pentru vedere nocturnă. Pentru a vedea imagini Live de la distanța prin Wifi, este nevoie de aplicația HID CAM (Disponibilă pe Google Play si in App store).

 

Produse de TOP, Tehnologii 2021

Spy Shop este mândru să lanseze primele produse de acest gen pe piața românească în acest an și împreună am ales cele mai bune tehnologii, stil, accesorii și îngrijire. Spy Shop a inclus atât produse noi, cât și clasice testate în timp.

Toate produsele prezentate mai jos se bazează exclusiv pe recomandările utilizatorilor și veți găsi multe dintre aceste produse în birourile detectivilor din întreaga lume, detectivii apelează la Spy Shop.

Program de Lucru

Luni

09:00 - 18:00

Marti

09:00 - 18:00

Miercuri

09:00 - 18:00

Joi

09:00 - 18:00

Vineri

09:00 - 18:00

Sâmbătă

09.00 - 12.30

Duminică

Doar Comenzi Online

Adresa

Adresa noastră:

Strada Wolfgang Amadeus Mozart nr. 22, Dumbravita, Timis

Telefon:

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Calin Stan Timis ianuarie 31, 2021 2:57 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Serviciu prietenos, util și livrare rapidă. Un asistent foarte util mi-a răspuns la toate întrebările și mi-a dat încredere în comandă.
Habar n-aveam de ce aveam cu adevărat nevoie, așa că sfaturile tehnice mi-au fost de ajutor și oferite cu caldura. Camera a fost așa cum a fost descrisă și a ajuns la scurt timp după comandă. Negativ a fost încercarea de a urmări instrucțiunile video pe Youtube, care a fost mult prea rapid și nu a avut niciun comentariu. Am reușit până la urmă dar simt ca ar fi fost mai ușor dacă era și un video explicativ.

Private Detectives Bucharest – Vestigo ianuarie 9, 2021 2:51 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Lider pe piața online din România în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Am cumpărat si cumpărăm mereu noile apariții din Spy Shop Romania și putem spune că au livrat rapid și suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor Spy. Recomandăm!!!