Rafinează imperfecțiunile pielii și cearcănele. Îmbunătățește aspectul neregularităților minore în ton, ridicând tonusul pielii. Îmbunătățește aspectul de oboseală, plictiseală, și liniile fine din jurul ochilor.

Cearcănele sunt reduse la minimum la prima utilizare și veți vedea o îmbunătățire uriașă a aspectului feței și a elasticității pielii. Produsul funcționează bine sub machiaj, nu accentuează ridurile și oferă un finisaj impecabil, făcând în același timp pielea să pară mai tânără.

2567 anticearcan soft focus gerovital beauty tub

Anticearcan soft focus gerovital beauty tub

Gerovital Beauty Anticearcăn Soft Focus are o formulă de excepție, care se adaptează perfect culorii tenului, mascând imperfecțiunile pielii (cearcăne, pete, coșuri), fără a se strânge în liniile fine. Mai mult decât atât, formula este îmbogățită cu Haloxyl, un principiu activ propriu produselor de îngrijire a zonei sensibile din jurul ochilor. Textura sa cremoasă asigură aplicare ușoară și rezistență îndelungată.

Formula este ușor de utilizat, doar o pompă sau două jeturi sunt suficiente pentru a aplica perfect produsul. E atât de simplu. Puteți adăuga întotdeauna un pic suplimentar de culoare pentru frumusețea ta interioară pe zone, cum ar fi ochii și buzele.

Adresa

Adresa noastră:

H. Barbusse, 16, 400616, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed