Affilierea este o alegere de top pentru specialiștii în marketing care doresc să acceseze o mulțime de verticale. Acest lucru se traduce printr-o mare varietate de produse și oferte, astfel încât să puteți alege și să vă concentrați unde puteți obține cele mai bune rezultate.

În plus, dacă sunteți acceptat în program, aveți acces la propriul dvs. afiliat manager pentru a vă ajuta să vă optimizați traficul și să creați un program bonus unic pentru a vă maximiza potențialul de câștig. Completați-l cu o platformă ușor de utilizat, este un favorit pentru marketerii afiliați de pe intreaga planetă.

Dacă sunteți în căutarea unei rețele afiliate de înaltă calitate in România cu care să lucrați, cu sigurantă nu veți greși cu 2Performant. Aveți acces la o gamă largă de produse de comerț electronic într-un mediu închis, sigur și protejat de marcă, cu comisioane foarte atractive care se invart undeva in jurul unui procentaj de 10% comision din vanzare desi poti gasi branduri care dau mai mult sau mai putin (aici intervin mai multi factori). Pentru specialiștii în marketing afiliați care doresc un program care merită să-și investească timpul și efortul, atunci 2Performant vine cu analize de date de top și manageri receptivi la dispoziția oricărui afiliat.

2Performant platforma de marketing afiliat din România oferă mai multe posibilități pentru a castiga venituri online acum în era digitală. Folosește-ți abilitățile digitale pentru a genera vânzări online pentru brandurile preferate.

Alege din sute de magazine online, promovează-le și câștigă comisioane pe măsura vânzărilor. Colaborezi la distanță în siguranță.

Avantaje

  • Lucrezi după regulile tale.
  • Tu decizi cu ce programe să lucrezi, în ce fel și ce fel de obiective vrei să atingi.
  • Ești în totalitate stăpânul timpului tău.
  • Depinde doar de tine când și cât timp vrei să aloci pentru afiliere.
  • Lucrezi de oriunde

Recompensa

Poți câștiga bani în plus în timpul tău liber sau poți adopta cu îndrăzneală afilierea full time ca stil de viață sau ca business, tot ce ai nevoie este un laptop bun și o conexiune rapidă la internet.

Detalii Job

Lucrezi cu branduri cunoscute. Ți-ai dorit să lucrezi pentru branduri mari? Acum poți lucra CU ele, ca partener. Va da foarte bine la CV! Poți învăța foarte multe. Dorința de rezultate mai bune te va împinge să înveți lucruri la care nici nu te-ai gândit. Și o să îți placă la nebunie. Să te înscrii ca afiliat în rețeaua 2Performant este simplu și gratuit. Tot ce ai nevoie este voință, determinare și să știi că poți realiza tot ce îți dorești. Suntem aici să te ajutăm.

ÎNREGISTREAZĂ-TE CA AFILIAT

Adresa

Adresa noastră:

Str.Vulturilor, nr. 98, Spatiul Comercial Et.10, Sector 3, Bucuresti 030857

Claim Listing

Revendica Afacerea

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Evaluarea Ta

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed
Expert Afiliat Marketing ianuarie 14, 2021 6:32 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Se putea și mai bine, aici în platforma dvs. brandurile mari sunt învățate mai mult sa faca distribuire de produse și servicii și mai puțin se folosesc de aceasta prioritate de a fi fair fată și de influenceri și fată de marketeri luand in atenție comisionul acordat!